Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-0: Τρίποντο… ανάσα για τους Βοιωτούς

Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-0: Τρίποντο… ανάσα για τους Βοιωτούς

Με «χρυσό» σκόρερ τον Δούμτσιο ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 εντός έδρας του Ιωνικού, παίρνοντας έτσι ένα τρίποντο που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την συνέχεια και την «μάχη» της σωτηρίας.

Την χαρά της νίκης «γεύτηκε» μετά από πέντε σερί αγώνες ο Λεβαδειακός, με τους Βοιωτούς να επικρατούν με 1-0 εντός έδρας του Ιωνικού στο μεγάλο ντέρμπι της… ουράς.

Οι παίκτες του Βέλιτς συνέχισαν την αήττητη παράδοση που είχαν οι Βοιωτοί απέναντι στους Νικαιώτες με το τέρμα του Δούμτσιου να κρίνει την αναμέτρηση.

Στην 10η θέση με 11 βαθμούς πλέον ο Λεβαδειακός, στην τελευταία ο Ιωνικός με 8.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στην αναμέτρηση έχοντας την πρώτη τους καλή στιγμή, μόλις στο 3΄ με τον Ιωαννίδη, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 18′ με τον Χουτεσιώτη να διώχνει εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο.

Τελικά το γκολ ήρθε από την πλευρά του Λεβαδειακού με τον Δούμτσιο στο 31′ όταν έκανε σέντρα σουτ από τα αριστερά με την μπάλα να παίρνει ιδανική τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωνικός έφτασε κοντά στο γκολ με τον Άοσμαν σε 2-3 περιπτώσεις, όμως σε όλες δεν κατάφερε να κάνει σωστή τελική προσπάθεια ο Σύριος μεσοεπιθετικός.

Στο 73′ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Σιδηρόπουλου να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσίμπσα αφήνοντας με δέκα τους Νικαιώτες, με το τελικό 1-0 έτσι  να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Μπαχανάκ, Τσαπράς, Μεχία, Μουτίνιο, Χαμόντ, Νίκας, Βρακάς, Δούμτσιος

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Ρομαό, Μύγας, Τσιμπσά, Αντούνιες, Φαντιγκά, Λοβέρα, Άοσμαν, Ιωαννίδης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ