Επιμένουν στις ΗΠΑ για ΑΕΚ και Κικάνοβιτς

Επιμένουν στις ΗΠΑ για ΑΕΚ και Κικάνοβιτς

Η αμερικανική ιστοσελίδα MLSsoccer, συνεχίζει να αναφέρει πως η ΑΕΚ ασχολείται ενεργά με την υπόθεση του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ τα μεταγραφικά σχέδια ενόψει Ιανουαρίου συνεχίζονται και μία από τις υποθέσεις που φαίνεται να παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αυτή του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς.

Το όνομα του 22χρονου επιθετικού της Σαν Χοσέ, έχει βρεθεί στο προσκήνιο εδώ και λίγες ημέρες, με δημοσιεύματα από την Αμερική, τα οποία αναφέρουν πως ο Ματίας Αλμέιδα τον έχει ψηλά στη λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους για την «Ένωση».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για τον Ντόρσεϊ: «Αυτή η ομάδα καταθέτει άμεσα επίσημη πρόταση»

Μάλιστα όπως τονίζει η ιστοσελίδα MLSsoccer, η ΑΕΚ έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην ομάδα του για να τον αποκτήσει. Για την ακρίβεια, σε δημοσίευμα όπου αναφέρονται παίκτες από το MLS οι οποίοι είναι πιθανό να μετακομίσουν στην Ευρώπη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αναφέρεται και το όνομα του Κικάνοβιτς.

«Ο πρώην προπονητής της Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, Ματίας Αλμέιδα, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται και να θέλει να φέρει στην ΑΕΚ τον Μπέντζι Κικάνοβιτς. Μετά από την απορριφθείσα πρόταση της ελληνικής ομάδας το καλοκαίρι, η Σαν Χοσέ έλαβε άλλη μία προσφορά από την ΑΕΚ για τον Κικάνοβιτς αυτόν τον μήνα, όπως αναφέρουν πηγές στο MLSsoccer.

Σαν Χοσέ δεν βιάζεται να κάνει κίνηση, καθώς ο νέος προπονητής, Λούτσι Γκονζάλες θέλει να έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει την ομάδα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας», γράφουν χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ