Κόλμαν: «Μπορούσαμε και τους τρεις βαθμούς»

Κόλμαν: «Μπορούσαμε και τους τρεις βαθμούς»

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν, δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως θα μπορούσε ακόμα και να πάρει τη νίκη.

Ο Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι και μοιράστηκαν από έναν βαθμό, στην τελευταία τους αγωνιστική υποχρέωση για το 2022. Μετά το φινάλε του παιχνιδιού, ο προπονητής των γηπεδούχων, Κρις Κόλμαν, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και επισήμανε πως θα μπορούσαν να έχουν πάρει και τη νίκη κόντρα στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόλμαν στην κάμερα της NOVA:

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η ταχύτητα που έπιασε η μπάλα στον «κεραυνό» του Χάμες

«Η ομάδα έχει παίκτες με προσωπικότητα. Ακόμα και σε παιχνίδια που δεν είμαστε καλοί, που δεν ξεκινάμε καλά, βγάλαμε εγωισμό και μαχητικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε όχι μόνο τον έναν, αλλά ίσως και τους τρεις βαθμούς. Είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου.

Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε στα τελευταία 4-5 παιχνίδια. Χάνουμε παίκτες σημαντικούς, αλλά όσοι είναι εδώ δίνουν τα πάντα. Έχουμε ομαδικότητα. Έχουμε αυταπάρνηση και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ομαδικό πνεύμα και αυτός είναι ο δρόμος για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ