ΑΕΚ: Δεν σταματούν οι προπονήσεις ούτε την Πρωτοχρονιά

ΑΕΚ: Δεν σταματούν οι προπονήσεις ούτε την Πρωτοχρονιά

Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ρεπό σήμερα (29/12) μετά το παιχνίδι με τον Βόλο και τις επόμενες μέρες θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της Πρωτοχρονιάς.

Η ΑΕΚ «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2022, με τη νίκη απέναντι στον Βόλο, ωστόσο η δουλειά δεν σταματάει, ούτε τις ημέρες των γιορτών.

Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» είχαν σήμερα (29/12) ρεπό για να ξεκουραστούν από το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό και από αύριο (30/12) επιστρέφουν κανονικά στο πρόγραμμά τους.

Διαβάστε επίσης: To παράδειγμα Φιλιππούση, Αλεξίου και Λεουτσάκου δείχνει την «διάλυση» της ΕΠΟ και την «ομηρία» του ποδοσφαίρου

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα κάνουν σερί προπονήσεις στα Σπάτα μέχρι την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 16η αγωνιστική της Super League (03/01) συμπεριλαμβανομένης και της ημέρας της Πρωτοχρονιάς.

Αύριο το απόγευμα η προπόνηση είναι στις 16:00, παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 10:00 το πρωί και ανήμερα στις 17:00. Τελευταία προπόνηση θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στις 10:45 και μετά η αποστολή θα πετάξει για τα Ιωάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ