To παράδειγμα Φιλιππούση, Αλεξίου και Λεουτσάκου δείχνει την «διάλυση» της ΕΠΟ και την «ομηρία» του ποδοσφαίρου

To παράδειγμα Φιλιππούση, Αλεξίου και Λεουτσάκου δείχνει την «διάλυση» της ΕΠΟ και την «ομηρία» του ποδοσφαίρου

Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα πλέον στην ΕΠΟ. Γιατί δεν νιώθουν «απειλή».

Το τι πραγματικά συμβαίνει στην ΕΠΟ, είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει σήμερα και ο τελευταίος που… αναζητούσε σύννεφο για να πέσει! Μια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου παραδομένη στο status του παραποδοσφαίρου όπως αυτό εκφράζεται από το «σκληρό» μπλοκ της ΑΕΚ: Το «μπλοκ» του Γιαννάκη Παπαδόπουλου του και Ιάκωβου Φιλιππούση.

Αυτοί θέλησαν σήμερα να «φάνε» τον Τάκη Μπαλτάκο. Και όπως αποδείχθηκε παρότι δεν βρήκαν τρόπο «επικοινωνίας» σε αυτό με το αντίστοιχο μπλοκ του ΠΑΟΚ, θέλησαν να το πάνε μόνοι τους ως το τέλος. Γιατί; Διότι δεν λογαριάζουν τίποτα και κανέναν. Διότι νιώθουν ότι ελέγχουν την τράπουλα, και δεν ανησυχούν για τίποτα: Ούτε για την Κυβέρνηση που ακούει ποδόσφαιρο και τρέχει από την άλλη. Ούτε από UFA/FIFA που κάνουν ακριβώς το ίδιο όταν ακούν ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Το πρωτάθλημα του… Ιωαννίδη δεν τελειώνει από τα μισά του

Το σημερινό έχει πολύ μεγάλες προεκτάσεις. Και το κυριότερο: Δείχνει ποιος είναι ποιος. Διότι αυτοί οι «8» που επιχείρησαν την «εκτροπή» παρέα με τον Φιλιππούση δεν είναι όποιοι και όποιοι. Και κυρίως κάποιοι από αυτούς δεν βρίσκονται στην Εκτελεστική Επιτροπή εκπροσωπώντας τον εαυτό του και την τοπική του ΕΠΣ.

Ο Αλέξης Αλεξίου για παράδειγμα: Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής. Στην Εκτελεστική Επιτροπή δεν συμμετέχει ως «ΑΕΚ», αλλά ως εκπρόσωπος της Super League (όπως ακριβώς ο Μάκης Γκαγκάτσης του ΠΑΟΚ και ο Τάκης Αγραφιώτης του Ολυμπιακού). Η παρουσία του στο Συμβούλιο αφορά στην εκπροσώπηση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε σήμερα να μην εμφανιστεί εξυπηρετώντας το σχέδιο του Φιλιππούση.

Αντίστοιχο και το παράδειγμα του Λεωνίδα Λεουτσάκου που ο Κώστας Καραπαπάς πέρασε χθες από… σαράντα θάλασσες στη συνεδρίαση της Super League 2. Είναι πρόεδρος του συνεταιρισμού της κατηγορίας ο Λεουτσάκος. Είναι στην Εκτελεστική Επιτροπή για να εκπροσωπεί τις 30 ομάδες της Super League 2 και όχι τον εαυτό του. Παρά ταύτα και εκείνος «πιστός» στο μπλοκ. Αν υπάρχει Super League 2 ο Λεουτσάκος πρέπει να εξαφανιστεί χθες από τη διοίκηση της. Το σημερινό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μην πάτε μακριά όμως: Ο ίδιος ο CEO, ο «εγκέφαλος» της ιστορίας Ιάκωβος Φιλιππούσης. Είναι επί πληρωμή CEO, δεν κάνει χάρη σε κανέναν. Και μια από τις υποχρεώσεις της θέσης του είναι να εμφανίζεται και να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Ε.Ε. Εκείνος όμως σήμερα ήθελε να κάνει επίδειξη δύναμης παρέα με το σύστημα του.

Αναλυτικά οι «8» που θέλησαν σήμερα να αφήσουν την ΕΠΟ ξανά χωρίς πρόεδρο:
1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- Αναπληρωτής Πρόεδρος, ΕΠΣ Αθηνών
2. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΤΖΑΦΕΡΗΣ- Ταμίας, ΕΠΣ Δυτικής Αττικής
3. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ- Μέλος ΕΕ, ΕΠΣ Αθηνών
4. ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ- Μέλος ΕΕ, ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας
5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ- Μέλος ΕΕ, ΕΠΣ Δωδεκανήσου
6. ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ- μέλος ΕΕ, ΕΠΣ Αχαΐας
7. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ- Πρόεδρος SL2
8. ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ- μέλος ΕΕ, προερχόμενος από SL1, μέλος ΔΣ ΠΑΕ ΑΕΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ