Ο Ολυμπιακός έφερε αριστεροπόδαρο στόπερ στο Ρέντη – Ποιος είναι ο Ιμπραΐμ Ντουμπιά (Vids)

Ο Ολυμπιακός έφερε αριστεροπόδαρο στόπερ στο Ρέντη – Ποιος είναι ο Ιμπραΐμ Ντουμπιά (Vids)

To10.gr αποκαλύπτει ότι στην Ελλάδα βρίσκεται ο 21χρονος στόπερ Ιμπραΐμ Ντουμπιά από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος θα περάσει από τεστ στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός είναι ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι. Και αυτό δεν αφορά μόνο στην πρώτη ομάδα. Ή μόνο ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, όπως εκείνους που αναζητά για τις βασικές θέσεις που επιθυμεί να ενισχυθεί (σ.σ. αριστερός μπακ, κεντρικός αμυντικός, εξτρέμ, σέντερ φορ). Οι Ερυθρόλευκοι τσεκάρουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών άγνωστες στο ευρύ κοινό, που θα κληθούν να περάσουν από τεστ, για να φανεί εάν έχουν το ταλέντο, το επίπεδο, τις ικανότητες και την προοπτική για το βήμα παραπάνω. Μία τέτοια περίπτωση, λοιπόν, είναι και ο Ιμπραΐμ Ντουμπιά.

Διαβάστε επίσης: Σαμασέκου στο «10»: «Να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που αξίζει και του αρμόζει»

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον 21χρονο (22/03/2001) υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, με σκοπό να περάσει από τεστ, αρχικά στη δεύτερη ομάδα. Ο αριστεροπόδαρος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία Abasse της αφρικανικής χώρας. Το 2019 τον απέκτησε η Ασάντι Γκολντ από την Γκάνα, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021. Ενούτοις, το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ακτή Ελεφαντοστού και στην ΑΣ Ντενγκουέλε, στην οποία κέρδισε θέση βασικού και παράλληλα έκανε το ξεπέταγμά του.


Οι πληροφορίες που συγκέντρωσαν στον Ολυμπιακό για τον Ντουμπιά αναφέρουν ότι μοιάζει αρκετά στον Σισέ στο σουλούπι. Είναι πολύ ψηλός (1.90 μ.), γρήγορος αμυντικός, όχι πολύ δυνατός, αλλά δουλεύει πολύ καλά το αριστερό του αριστερό του πόδι, πασάρει καλά, κάτι που μεγαλώνει το ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Αυτές τις ημέρες που θα περάσει υπό τις οδηγίες του Γιάννη Οκκά, αλλά και υπό τη στενή επιτήρηση του Μίτσελ, θα φανεί εάν όλα τα καλά λόγια που ακούγονται έχουν βάση.

Ο Ντουμπιά δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, δεν έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο και αυτό καθιστά την περίπτωσή του ξεκάθαρη: Για να προχωρήσει στην απόκτησή του ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να πρόκειται για παίκτη που θα δείξει αμέσως ότι έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί μελλοντικά σε παίκτη επιπέδου πρώτης ομάδας. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι…

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΪΜ ΝΤΟΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΣ ΝΤΕΝΓΚΟΥΕΛΕ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ