Με Ροντινέι, Φορτούνη και Ροντρίγκες ή… Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός στη Νίκαια!

Με Ροντινέι, Φορτούνη και Ροντρίγκες ή… Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός στη Νίκαια!

Στη βασική δοκιμή πριν το Ιωνικός - Ολυμπιακός ο Μίτσελ έδειξε ότι ετοιμάζει τρία «10άρια», αλλά στο δεύτερο μέρος άλλαξε τον Χάμες με τον Γκάρι!

Στον Ολυμπιακό το πιστεύουν. Πιστεύουν στην ανατροπή. Πιστεύουν ότι εάν η ομάδα του Πειραιά παίξει βάσει του ταλέντου και των ικανοτήτων των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ, στο πρωτάθλημα μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω. Αλλά για να γίνει αυτό, για να έρθει η επιθυμητή ανατροπή, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να αφήσει τα «δώρα».

Αυτό ήταν το μήνυμα ενόψει της σημερινής επιστροφής στη δράση και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό (21:30). Ένα παιχνίδι που περιέχει ξεκάθαρο πρέπει για τους Ερυθρόλευκους. Και το πρέπει της νίκης είναι αδιαμφισβήτητο για τους πρωταθλητές.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Λιβαδειά: Ξέφυγε η κατάσταση – Ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο για οπαδό

Με τον Ισπανό τεχνικό να ετοιμάζει μια ομάδα που δεν θα διαφέρει σχεδόν καθόλου από ό,τι έχουμε δει έως σήμερα. Με μία διαφορά. Καθώς ο Μίτσελ δείχνει ότι έχει αποφασίσει να ρίξει από την αρχή τον Ροντινέι στη μάχη. Με τον Βραζιλιάνο να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις αυτές τις ημέρες. Και να δείχνει ότι είναι έτοιμος να γίνει ο βασικός δεξιός μπακ των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίτσελ στην τελευταία δοκιμή έδειξε ότι για την άμυνα προορίζει τον Πασχαλάκη με τους Ροντινέι, Ντόι, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ μπροστά του. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Εμβιλά, Χουάνγκ δεν αλλάζει, με τον Χάμες να παίζει στην αρχική δοκιμή στη θέση «10». Και τους Φορτούνη, Μπιελ στα άκρα, μετον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Βεβαίως, ο Μίτσελ έδειξε ότι έχει στο μυαλό του ακόμη και το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει τον Κολομβιανό σταρ στο αρχικό σχήμα. Και αυτό διότι στο δεύτερο μισό της χθεσινής προπόνησης, άλλαξε το σχήμα της «βασικής» 11άδας. Εβαλε τον Φορτούνη στο «10», μπροστά από τους δύο χαφ (Εμβιλά, Χουάνγκ) και στη θέση του Χάμες επέλεξε τον Γκάρι Ροντρίγκες, παίζοντας ένα καθαρό 4-2-3-1. Με τον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι στο δεξί άκρο και τον Μπιελ αριστερά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ