Λουτσέσκου: «Νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση, ήμασταν τακτικά φανταστικοί»

Λουτσέσκου: «Νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση, ήμασταν τακτικά φανταστικοί»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Αρη και τη νίκη του Δικέφαλου του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αρη στην Τούμπα με 1-0 στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Super League και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ (35 vs 32).

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό μετά το τέλος της αναμέτρησης να τονίζει ότι τέτοιες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στους παίκτες του. «Ημασταν τακτικά φανταστικοί», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Οταν κερδίζεις ανεβαίνεις στην αυτοπεποίθησή σου».

Διαβάστε επίσης: Πάρντιου: «Υπάρχει φάουλ στον αμυντικό μας στο γκολ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε πολύ υψηλή ένταση, ήμασταν πολύ επιθετικοί στην πίεση και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλή κυκλοφορία ασκώντας πίεση στην περιοχή του Άρη. Αμέσως όταν χάναμε την μπάλα ανακτούσαμε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος κάναμε ένα πολύ πειθαρχημένο παιχνίδι, ήμασταν τακτικά φανταστικοί», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

«Είναι τρεις βαθμοί που βελτιώνουν τη θέση μας στη βαθμολογία. Απέναντι σε μια καλή ομάδα, όταν κερδίζεις ανεβαίνεις στην αυτοπεποίθησή σου. Μια νίκη επί του Άρη δίνει πάντα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στον κόσμο και αυτή η θετική ενέργεια μεταφέρεται από τον κόσμο στην ομάδα», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ