Ζινκερνάγκελ: «Οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό με θέλουν πίσω»

Ζινκερνάγκελ: «Οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό με θέλουν πίσω»

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ εμφανίζεται... αινιγματικός όσον αφορά το μέλλον του

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα αγωνίζεται ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης από τον Ολυμπιακό και ο Δανός εξτρέμ μίλησε για το μέλλον του.

Μέχρι στιγμής φέτος ο Ζινκερνάγκελ μετράει σε 9 συμμετοχές με τη βελγική ομάδα 4 γκολ, με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό να μιλάει για τις επαφές που είχε με τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των δύο ομάδων στη Μαρμπέγια της Ισπανίας.

Ο Ζινκερνάγκελ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως κάποιοι «ερυθρόλευκοι» του είπαν πως θέλουν να επιστρέψει ο ίδιος στον Πειραιά, ενώ τόνισε πως δεν είναι δική του απόφαση αν θα μείνει ή όχι στη Σταντάρ Λιέγης.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ζινκερνάγκελ:

«Όλοι γνωρίζουν ότι είναι απλώς ένας δανεισμός και δεν είναι μόνο δική μου απόφαση το αν θα μείνω ή όχι. Απολαμβάνω την παραμονή μου εδώ, γιατί η καριέρα μου προχωράει. Αλλά δεν ξέρω ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον μου», ανέφερε αρχικά ο Ζινκερνάγκελ και πρόσθεσε για τη συζήτηση που είχε με παίκτες του Ολυμπιακού στη Μαρμπέγια:

«Κάποιοι ήθελαν να επιστρέψω. Μου είπαν ότι με ακολουθούν μέσω των social media και χαίρονται που βλέπουν να τα πηγαίνω καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ