Τι συμβαίνει με τον Σάριτζ και τον Ολυμπιακό – Τι γράφουν στην Αγγλία

Τι συμβαίνει με τον Σάριτζ και τον Ολυμπιακό – Τι γράφουν στην Αγγλία

Οι Βρετανοί επιμένουν για τον Ολυμπιακό και τον 24χρονο επιθετικό – Ποιες άλλες ομάδες βρίσκονται στο… κόλπο για τον στράικερ της Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με τους Αγγλους.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Σαμ Σάριτζ και τον Ολυμπιακό, με τους Βρετανούς να τονίζουν για μια ακόμα φορά ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού της Νότιγχαμ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα τελευταία τους ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Βρετανού στράικερ και ενδεχομένως να κινηθεί για την απόκτησή του. Όμως, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού δεν είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται για τον άσο της Νότιγχαμ φόρεστ, καθώς το όνομα του Σαμ Σάριτζ φαίνεται πως βρίσκεται επίσης στις μεταγραφικές λίστες των Σάντερλαντ και Μπέρνλι.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Δανεικός στην Μπόχουμ ο Κούντε

Οι «μαυρόγατες» θέλουν να καλύψουν το κενό που άφησε η ολοκλήρωση του δανεισμού του Ελις Σιμς από την Εβερτον και έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σαμ Σάριτς, ενώ για τον 24χρονο φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Μπέρνλι του Βινσέντ Κομπανί. Ο Βέλγος προπονητής θέλει να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας του και ενδεχομένως κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου οι Κλάρετς να κινηθούν για την απόκτησή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι Βρετανοί μάλιστα θεωρούν σχεδόν δεδομένη την αποχώρηση του Σαμ Σάριτς από τους Reds, στους οποίους μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2022 από την Στόουκ έναντι 1.75 εκατ. ευρώ. Φέτος έχει 11 συμμετοχές, χωρίς γκολ και ασίστ στην Premier League, αλλά και 3 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ στο Κύπελλο. Συνολικά με τη Νότιγχαμ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, έχει 37 συμμετοχές, με 10 γκολ και 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ