Άρης: Εκτός λόγω ίωσης ο Πάλμα

Άρης: Εκτός λόγω ίωσης ο Πάλμα

Ο Λουίς Πάλμα δεν προπονήθηκε με την ομάδα του Άρη σήμερα (06/01), εξαιτίας ίωσης πουν τον ταλαιπωρεί.

Ο Άρης συνεχίσει την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (08/01), με τους παίκτες του Άλαν Πάρντιου να προπονούνται σήμερα (06/01) στο «Δασυγένειο» σε ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Λουίς Πάλμα, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Σουάζο» (vid)

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (08/01, 19:00), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων).

Σε ό,τι αφορά τον Λουίς Πάλμα, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Νικολάς Ενκουλού, από την πλευρά του, ξεκίνησε το τρέξιμο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ