Super League μετά το Μουντιάλ: Η… αλήθεια της βαθμολογίας

Super League μετά το Μουντιάλ: Η… αλήθεια της βαθμολογίας

Η βαθμολογία της Super League μετά την επανέναρξη και η μεγάλη αλήθεια για τους «μεγάλους», τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Βόλο...

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 1-0 στην Opap Arena χάρη στο τέρμα του Ορμπελίν Πινέδα και μείωσε τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από το τριφύλλι.

Παράλληλα, με νίκες συνέχισαν και ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης σε μια αγωνιστική που η μοναδική χαμένη ήταν η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μετά το Μουντιάλ και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η Super League έχει νέα δεδομένα και νέο ενδιαφέρον, κάτι που μαρτυράει και η βαθμολογία των τεσσάρων αγωνιστικών του δεύτερου γύρου.

Ο Ολυμπιακός μετά τον μέτριο πρώτο γύρο που έκανε στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει «καυτός» μετά την επανέναρξη και έχει μαζέψει σε τέσσερα ματς 10 βαθμούς, έχοντας 13-2 γκολ και την «αυτοκτονία» στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, όπου προηγούνταν 2-0 και ήρθε 2-2.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ κι αυτός έχει μαζέψει 10 βαθμούς και έχει πλησιάσει κι εκείνος όπως και οι ερυθρόλευκοι στους 7 βαθμούς από την κορυφή. Αυτές είναι και οι δυο ομάδες με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στον δεύτερο γύρο, με την ΑΕΚ να ακολουθεί με 9. Η ευχάριστη έκπληξη είναι αναμφίβολα ο ΠΑΣ Γιάννινα που είναι στην 4η θέση με 8 βαθμούς σε 4 ματς, ενώ Άρης και Ατρόμητος επίσης πηγαίνουν καλά έχοντας μαζέψει από 7 βαθμούς.

Ο μεγάλος χαμένος από τους Big 5 είναι αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός που έχει μόλις 5 βαθμούς και θα βρισκόταν στην 8η θέση αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε μετά το Μουντιάλ, ενώ η μεγάλη απογοήτευση είναι ο Βόλος, με μόλις 2 πόντους, την ώρα που είχε μαζέψει 24 σε 13 παιχνίδια στον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά η βαθμολογία στον δεύτερο γύρο της Superleague: 

1. Ολυμπιακός 10
2. ΠΑΟΚ 10
3. ΑΕΚ 9
4. ΠΑΣ Γιάννινα 8
5. Άρης 7
6. Ατρόμητος 7
7. Παναιτωλικός 6
8. Παναθηναϊκός 5
9. ΟΦΗ 5
10. Αστέρας Τρ. 4
11. Λεβαδειακός 4
12. Βόλος 2
13. Λαμία 1
14. Ιωνικός 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ