Δυσάρεστη εξέλιξη για Λάτο από την Ισπανία: Ποια ομάδα μπήκε στο κόλπο για την απόκτηση του

Δυσάρεστη εξέλιξη για Λάτο από την Ισπανία: Ποια ομάδα μπήκε στο κόλπο για την απόκτηση του

Νέα δεδομένα για τον Τόνι Λάτο που είναι ο νούμερο ένα στόχος του Μίτσελ για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Τις τελευταίες του ημέρες στο Λιμάνι φαίνεται πως διανύει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ έχει κεντρίσει τα βλέμματα πολλών ομάδων, καθώς πέρα από το ενδιαφέρον της Μπολόνια, υπάρχει και η Στρασμπούρ η οποία μάλιστα κατέθεσε επίσημη πρόταση.

Φυσικά, εάν δεν προκύψει κάποια ανατροπή, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Ρέαμπτσιουκ. Ο Μίτσελ έχει «κυκλώσει» εδώ και καιρό τον «εκλεκτό» του.

Διαβάστε επίσης: Οι αριθμοί δίνουν την απάντηση: Η 11αδα-μπετόν και το κλειστό ροτέισον του Μίτσελ που έφεραν την αλλαγή…

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια και αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο 25χρονος συμπατριώτης του είναι και ο εκλεκτός του, άρα το Νο1 της λίστας του Ολυμπιακού.

Ο Λάτο όμως ακόμη δεν είναι πεπεισμένος ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ίσως προσδοκώντας σε κάποια πρόταση από ένα πρωτάθλημα με μεγαλύτερη δυναμική. Είναι σε καλή ηλικία και ουσιαστικά είναι και «ελεύθερος» από τη Βαλένθια, άρα θέλει να παίξει το… χαρτί του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Λάτο έχει στα χέρια του πρόταση από την Μπέτις. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «mundodeportivo», η ομάδα από την Ανδαλουσία έχει κάνει γερό «μπάσιμο» τις τελευταίες ώρες για τον 25χρονο, ο οποίος μοιάζει να βλέπει με καλό… μάτι την πρόταση, καθώς στόχος του είναι η παραμονή του στην La Liga.

Βέβαια, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Όπως και να έχει, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού έχουν και άλλα ονόματα, με την περίπτωση του Γκαμπριέλ Σουάζο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, καθώς ο Χιλιανός θέλει σαν «τρελός» να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ