Ο Μπακαμπού που κάνει τη διαφορά και η σύγκριση με τον Τικίνιο (vids)

Ο Μπακαμπού που κάνει τη διαφορά και η σύγκριση με τον Τικίνιο (vids)

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό και έφτασε τα 7 τέρματα. Η επιλογή του Μίτσελ, ο Ελ Αραμπί και ο... Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από τον Βόλο, επικρατώντας με 4-0 της ομώνυμης ομάδας μπροστά στα μάτια περίπου 15.000 οπαδών του που γέμισαν το Πανθεσσαλικό και δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Οι ερυθρόλευκοι με την εμφατική νίκη που πέτυχαν στην πόλη της Μαγνησίας μείωσαν τη διαφορά στους 7 βαθμούς από την κορυφή και η εικόνα τους δείχνει ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Η επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι σαφώς βελτιωμένη, ενώ οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Σεντρίκ Μπακαμπού σκοράρουν συνέχεια. Οι δυο «πιστολέρο» των Πειραιωτών έχουν βρει ρυθμό, με τον Γαλλο-κονγκολέζο στράικερ μάλιστα να έχει ανέβει στα 7 τέρματα στο πρωτάθλημα. Μπορεί ο Μαροκινός να είναι η πρώτη επιλογή θεωρητικά, όμως ο Μπακαμπού στη Superleague φαίνεται να προτιμάται στα περισσότερα ματς από τον Μίτσελ, καθώς πρόκειται για διαφορετικό στιλ επιθετικό που πιέζει ψηλά και βοηθάει ο τρόπος που αγωνίζεται σε ματς με υποδεέστερους αντιπάλους…

Συγκεκριμένα, ο Μπακαμπού παρότι έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια μόλις στη Superleague μετράει ήδη 7 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, αλλά και ο τέταρτος σε όλο το πρωτάθλημα, ενώ έχει καταφέρει να ισοφαρίσει την επίδοση που είχε πέρσι ο προκάτοχος του Τικίνιο. Το θετικό για τον Ολυμπιακό ωστόσο είναι ότι ο Μπακαμπού έχει φτάσει τον αριθμό αυτόν με τα μισά ματς στα πόδια του, δείγμα του πόσο προσφέρει στην επίθεση.

Τόσο ο Βραζιλιάνος φορ πέρσι όσο και ο Γαλλο-κονγκολέζος έχουν 7 τέρματα, ενώ ο δεύτερος έχει και 1 ασίστ. Φαίνεται ότι ο Μπακαμπού είναι πιο ασφαλής λύση στο σκοράρισμα από τον προκάτοχο του και είναι θέμα χρόνου να τον ξεπεράσει σε αριθμούς.

Επίσης ο στράικερ των Πειραιωτών έχει την τρομερή ικανότητα να είναι μέσα σε όλες τις φάσεις, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει διψήφιο αριθμό τερμάτων, αν ήταν πιο εύστοχος, αφού έχει βρεθεί αρκετές φορές σε πλεονεκτική θέση…

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπακαμπού έχει βρει για τα καλά ρυθμό στο σκοράρισμα, καθώς έχει τρία σερί παιχνίδια με γκολ, ενώ η λογική λέει ότι μπορεί να φτάσει και σε διπλάσιο αριθμό τερμάτων από τον Τικίνιο. Και όλα αυτά σε 13 ματς και συνολικά 9 ως βασικός.

Το γκολ του Μπακαμπού με τον Βόλο:

Το γκολ του απέναντι στον Ιωνικό:

Το γκολ κόντρα στον ΟΦΗ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ