Μπακαμπού: «Σημασία έχουν οι νίκες, όχι τα γκολ μου» (vid)

Μπακαμπού: «Σημασία έχουν οι νίκες, όχι τα γκολ μου» (vid)

Οι δηλώσεις του Σεντρίκ Μπακαμπού μετά το εμφατικό 4-0 του Ολυμπιακού στον Βόλο

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός χθες (8/1) στον Βόλο, καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 της ομώνυμης ομάδας για τη 17η αγωνιστική της Superleague και πλησίασε στους 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού, που σκόραρε το τρίτο γκολ των «ερυθρόλευκων» με κεφαλιά έπειτα από τη δημιουργία των Φορτούνη-Ρέαμπτσιουκ, έκανε δηλώσεις στο Olympiacos TV και μίλησε για την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον η ομάδα του Μίτσελ, ενώ τόνισε πως σημασία έχουν οι νίκες και όχι τα γκολ του.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπακαμπού στο Olympiacos TV:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς το ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κίνδυνο από οπουδήποτε. Και από τις δύο πλευρές μπορώ να εκμεταλλευτώ το ότι μου έρχονται ωραίες πάσες. Και είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα το ότι σκοράρουμε. Αλλά ακόμη περισσότερο το ότι δεν δεχόμαστε γκολ. Και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Στην άμυνα και στην επίθεση. Η ομάδα συνεχίζει. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Να είμαστε μια ομάδα ενωμένη. Και να παίρνουμε αυτοπεποίθηση από αυτά που καταφέρνουμε.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θέλω να κερδίζει η ομάδα. Δεν θέλω να πω κάτι για τα γκολ μου. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και να πηγαίνει μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ