Νέος γυμναστής στον Άρη ο Άγγελος Παπανικολάου

Νέος γυμναστής στον Άρη ο Άγγελος Παπανικολάου

Τον νέο του γυμναστή ανακοίνωσε ο Άρης μιας και μετά την αποχώρηση του Νίκου Αμανατίδη προχώρησε στην πρόσληψη του Άγγελου Παπανικολάου.

Σε αλλαγή «σκυτάλης» προχώρησε ο Άρης στην θέση του γυμναστή καθώς μετά την αποχώρηση του Νίκου Αμανατίδη για την Ρωσία και για λογαριασμό της Κράσνονταρ, οι «κίτρινοι» προχώρησαν στην πρόσληψη του Άγγελου Παπανικολάου.

Διαβάστε επίσης: Στα «ραντάρ» της Βαλένθια ο Μπακασέτας

Η ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Αμανατίδη: 

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Αμανατίδη, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Στη δήλωσή του ο Νίκος Αμανατίδης επεσήμανε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ και όλους τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους συνεργαστήκαμε τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Άγγελου Παπανικολάου: 

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άγγελο Παπανικολάου, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γυμναστή στην ομάδα μας.

Ο κ. Παπανικoλάου είναι κάτοχος πτυχίου UEFA A’, UEFA Elite Youth A’, ΤΕΦΑΑ και -μεταξύ άλλων- έχει εργαστεί στον Παναιτωλικό, στη Λαμία, στην Ξάνθη, στη Νίκη Βόλου, στην FC Fortuna (A’ κατηγορία Σλοβακίας), και στις ελίτ Ακαδημίες της Άρσεναλ στη Θεσσαλονίκη.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΡΗ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ