Απίθανο περιστατικό: Ο Λάτο και το… προξενιό του Γκατούζο στην κόρη του! (vids)

Απίθανο περιστατικό: Ο Λάτο και το… προξενιό του Γκατούζο στην κόρη του! (vids)

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Τόνι Λάτο, είχε εμπλακεί πριν μερικούς μήνες σε ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο με τον Τζενάρο Γκατούζο

Ο Τόνι Λάτο συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές Ελλάδας και τη Βαλένθια να προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και ο Ισπανός μπακ να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Ο Λάτο φέρεται να έχει διαμηνύσει στον Τζενάρο Γκατούζο πως επιθυμεί να αποχωρήσει, με τον Ιταλό προπονητή να του έχει δώσει το ΟΚ αλλά να ρίχνει το μπαλάκι στη διοίκηση.

Κι αυτό παρότι ο Ιταλός κινδυνεύει να χάσει τον… ιδανικό άντρα για την κόρη του! Έτσι είχε χαρακτηρίσει ο «Ρίνο» τον Λάτο πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε δηλώσει πως «έχω μιλήσει πολύ με τον Τόνι, επειδή είχα δει στα στοιχεία του ότι είχε πολλούς τραυματισμούς.

Με άκουσε και τώρα είναι καλά. Νομίζω πως διαχειριζόμαστε την κατάσταση καλά, σε αυτό το σημείο είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, είναι τρομερός, πολύ ταπεινός. Είναι ο… ιδανικός άντρας. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε, είναι φοβερός τύπος. Η κόρη μου είναι πολύ μικρή, μόλις 18. Αλλά κάποιος σαν τον Τόνι είναι ο ιδανικός γι’ αυτήν, της μιλάω για εκείνον. Τον βλέπετε, πόσο ταπεινός και δουλευταράς είναι»!

Τι είχε να πει για όλα αυτά ο ποδοσφαιριστής; «Δεν ξέρω τι να πω, πάω πολύ τον προπονητή αλλά έχω κοπέλα»!

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ