«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Σαμουέλ Γκραντσίρ» (vid)

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Σαμουέλ Γκραντσίρ» (vid)

Ποιος είναι ο 26χρονος Σαμουέλ Γκραντσίρ για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.

Την περίπτωση του Γαλλοσενεγαλέζου εξτρέμ, Σαμουέλ Γκραντσίρ, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Γαλλία. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (12/1) υπήρξε δημοσίευμα στο εξωτερικό, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός και η Βαγιαδολίδ ενδιαφέρονται για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Σαμουέλ Γκραντσίρ αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ανήκει στην ομάδα των Λος Άντζελες Γκάλαξι και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ πέρσι είχε 40 συμμετοχές, με 4 γκολ και 9 ασίστ. Πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ, ήταν στην Μονακό, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Στρασβούργο και Τρουά.

Διαβάστε επίσης: Πως ο Μάρκους Χάουαρντ έγινε ο νέος αστέρας της Euroleague (vids)

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 233 αναμετρήσεις, έχοντας 24 γκολ και 23 ασίστ, ενώ σύμφωνα με το transfermarkt, η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται στα 2 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, αλλά και της Βαγιαδολίδ, με τις δύο ομάδες να εξετάζουν – πάντα σύμφωνα με τους Γάλλους – το ενδεχόμενο απόκτησης του Γαλλοσενεγαλέζου εξτρέμ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ