Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ μετά τον… Μπεργκ

Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ μετά τον… Μπεργκ

Το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα μετά από έξι χρόνια κατάφερε να σκοράρει ο Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ με το γκολ του Σπόραρ και έτσι έσπασε μια αρνητική παράδοση που τον ήθελε να μην κερδίζει στις έξι τελευταίες επισκέψεις του εκεί.

Μάλιστα ποδοσφαιριστής των Πρασίνων δεν είχε καταφέρει να σκοράρει εκεί από τις 4 Φεβρουαρίου 2017, όταν ο Μάρκους Μπεργκ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 56ο λεπτό.

Την ακριβώς επόμενη σεζόν ηττήθηκαν με 2-1, αλλά ήταν αυτογκόλ και ήρθε από τον Γαρουφαλιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε έξι διαδοχικές αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο Ελλάδος είχε διατηρήσει το αήττητό του με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και απολογισμό έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η ομάδα της Ηπείρου έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει το αήττητο της απέναντι στις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας, κάτι που είχε κάνει το 2017-18, όταν είχε μείνει στην ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΚ και επικράτησε του Παναθηναϊκού (2-1) και του Ολυμπιακού (3-0).

Ο Παναθηναϊκός παράλληλα τρέχει ένα σερί με έξι νίκες σε έξι αναμετρήσεις με τις ομάδες της Περιφέρειας, όταν την περσινή σεζόν σε έξι αναμετρήσεις είχε πέντε ήττες και μια μόλις νίκη στην Λαμία.

Αυτό είναι το 6ο γκολ του Σπόραρ στο πρωτάθλημα, με τα δύο πρώτα του στην Super League να είναι στο πρώτο ημίχρονο και τα τέσσερα τελευταία στο δεύτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ