Αποθέωση για Χάμες: «Αναγεννήθηκε στον Ολυμπιακό…»

Αποθέωση για Χάμες: «Αναγεννήθηκε στον Ολυμπιακό…»

Μέλι στάζουν για τον Χάμες Ροντρίγκες στην Κολομβία.

Ο Ολυμπιακός πριν από μερικούς μήνες κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν αγωνιστεί ποτέ στη χώρα μας. Ο λόγος φυσικά για τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χάμες συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, συμβάλλοντας και τα μέγιστα στην ερυθρόλευκη αντεπίθεση στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Ο «μάγος» από την Κολομβία «σέρβιρε» στον Γιώργο Μασούρα και η ομάδα του Μίτσελ επικράτησε με 1-0 του Άρη.

Ο 31χρονος έχει αναγεννηθεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, κάτι που σημειώνουν και στην Κολομβία: «Ο Χάμες αναγεννήθηκε στην Ελλάδα και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια ακόμη νίκη. Είχε πολλές θετικές ενέργειες και από το αριστερό του πόδι, ήρθε το μοναδικό γκολ της ομάδας του. Κάνει πολύ καλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και έχει αναγεννηθεί στην Ελλάδα», γράφουν μεταξύ άλλων για τον άσο του Θρύλου.

Την εφετινή σεζόν, ο Χάμες μετράει τρία γκολ και τρεις ασίστ, με τους Κολομβιανούς να αποθεώνουν τον συμπατριώτη τους για τη μέχρι τώρα πορεία του στο μεγάλο λιμάνι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ