Ημέρα… Ραμόν στον Ολυμπιακό

Ημέρα… Ραμόν στον Ολυμπιακό

O Ραμόν βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα και αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr.

Ο Ολυμπιακός είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του Ραμόν Ράμος Λίμα, ο οποίος αναμένεται να μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ «πάτησε» το πόδι του στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής για λογαριασμό των Πειραιωτών και αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Φαλ στο «10»: «Αγαπώ τους φιλάθλους μας – Τρομερά δύσκολη η φετινή Euroleague»

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Φλαμένγκο και θα πληρώσει περίπου 1.500.000 ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του νεαρού ποδοσφαιριστή, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, με τον νεαρό μπακ να… σμίγει ξανά με τον Ροντινέι, αφού υπήρξαν συμπαίκτες στη «Φλα».

Μετά την επισημοποίηση του deal με τον Ραμόν Ράμος Λίμα και την υπογραφή του συμβολαίου του για 4,5 χρόνια θα τεθεί αμέσως στη διάθεση του Μίτσελ, ο οποίος θα έχει πλέον στα χέρια του μια επιπλέον και συνάμα σημαντική λύση για την αριστερή πλευρά της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι η δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού τον Γενάρη μετά τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στη Φλαμένγκο Ροντινέι, ο οποίος είναι στην Ελλάδα εδώ και πάνω από έναν μήνα και αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα από την πρώτη Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ