ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες στη Λεωφόρο

ΠΑΟΚ: Με τις γνωστές απουσίες στη Λεωφόρο

Χωρίς αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου στην Τούμπα θα ταξιδέψει στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Λίγες μέρες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (22/1).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή των παικτών του «δικεφάλου» που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει στη διάθεσή του τους ίδιους ποδοσφαιριστές με το ματς της Τούμπας.

Διαβάστε επίσης: Ταρίκ Μπλακ: Μία πολυτέλεια στο ρόστερ του Ολυμπιακού (pics, vids)

Αντιθέτως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάριο Τσαούση, Νίκολας Κουαλιάτα, Φιλίπε Σοάρες και Ομάρ Ελ Καντουρί που δούλεψαν ατομικό στο γήπεδο και το γυμναστήριο, στον Τόμας Μουργκ που έκανε θεραπεία κι ασκήσεις με βάρη και στον Γιάσμιν Κούρτιτς που συνεχίζει με ειδικό πρόγραμμα. Στα πιτς παραμένει και ο Λευτέρης Λύρατζης.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που θα μπουν το απόγευμα στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Ίνγκασον , Κάργας , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Νινούα , Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ