Με Κούεν κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος

Με Κούεν κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος

Η αποστολή του Ατρόμητου για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, με τον Κρις Κόλμαν να παίρνει τον Κούεν στην αποστολή ενώ εκτός έμεινε ο Κλωναρίδης.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΟ: Χοντρό παρασκήνιο πίσω από τις ρεβάνς Κυπέλλου

Η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (22/1, 20:30) αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (22/1, 20:30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Φάνης Μαυρομμάτης και θα υπολογίζεται κανονικά από τον Κρις Κόλμαν για το επόμενο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το ατομικό συνέχισε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

*Στον ΠΑΟ Ρουφ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν παραχωρήθηκε ο Παναγιώτης Δαλαμήτρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ