Πάρντιου: «Πήραμε αυτοπεποίθηση ενόψει Ολυμπιακού»

Πάρντιου: «Πήραμε αυτοπεποίθηση ενόψει Ολυμπιακού»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του Άρη ο Άλαν Πάρντιου.

Με τον Μάνου Γκαρθία να προσφέρει μοναδική παράσταση, ο Άρης διέλυσε τον Βόλο με 3-0.

Ο Αλαν Πάρντιου έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του, ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΟ: Χοντρό παρασκήνιο πίσω από τις ρεβάνς Κυπέλλου

Για τα εύσημα που δίνει στους παίκτες του: «Είχαμε ένα καλό σχέδιο αντιμετώπισης του Βόλου, όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες, έκαναν καταπληκτική δουλειά απόψε, ο Μάνου ιδιαίτερα, το χρειαζόμασταν και εμείς και εκείνος, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μεγάλη επένδυση, χρειαζόταν ένα γκολ για να τον απελευθερώσει. Το να πετύχει χατ-τρικ ήταν μία καταπληκτική επίδοση, όλα τα εύσημα σ’ αυτόν».

Για το αν η σημερινή νίκη δίνει ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό: «Όταν δεις τα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, τα πιο σημαντικά ήταν αυτό και της Τετάρτης, κάναμε αξιοπρεπή δουλειά εναντίον του Ολυμπιακού, πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά, το μέρος αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά, πήραμε σημαντική αυτοπεποίθηση».

Για τη σημασία της επικράτησης με τρία γκολ απέναντι σε ομάδα που ήταν πάνω από τον Άρη στη βαθμολογία: «Ναι γιατί παίξαμε πολύ καλά, ελέγξαμε το παιχνίδι, όταν μπαίνει το γκολ, παίρνουμε την πίεση από πάνω μας, πάντα είχαμε αυτοπεποίθηση, σήμερα με τα ωραία γκολ που βάλαμε πήραμε περισσότερη, απογοητευτικό που δεν σκοράραμε από στημένη φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ