Τελειώνει ο Πινέδα από την ΑΕΚ; Τι λένε στην Ισπανία…

Τελειώνει ο Πινέδα από την ΑΕΚ; Τι λένε στην Ισπανία…

Νέα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί σημείο αναφοράς στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, με τον Μεξικανό άσο να… εκτοξεύει τους «κιτρινόμαυρους».

Παρόλα αυτά, η παραμονή του Πινέδα στην Ενωση και μετά το καλοκαίρι δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς ο 26χρονος βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια από τη Θέλτα.

Διαβάστε επίσης: Το Insta του Κουτρούμπη που έκανε έξαλλο ολόκληρο τον Παναθηναϊκό (pic)

Οπως αναφέρουν στην Ισπανία, η ΑΕΚ του Αλμέιδα είναι δεδομένο πως θα επιχειρήσει την παραμονή του Μεξικανού άσου και μετά το καλοκαίρι. Ωστόσο, η απόφαση της ομάδας του Βίγκο φαίνεται πως είναι ειλημμένη, με τον 26χρονο να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής σε λίγους μήνες.

«Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει να υπολογίζει στον Ορμπελίν Πινέδα και μετά τον Ιούνιο», με αυτόν τον τίτλο συνοδεύεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «moiceleste.com» που ασχολείται με την επικαιρότητα της Θέλτα.

«Η ΑΕΚ είναι ενθουσιασμένη με την απόδοσή του και σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο, είναι αποφασισμένη να παλέψει για να επεκτείνει τη σχέση της. Η εμφάνιση του με την αθηναϊκή ομάδα ήταν φανταστική. Μετρώντας όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 7 γκολ, στα οποία προσθέτει 3 ασίστ, σε 22 αγώνες. Η ομάδα βρίσκεται σε μια εξαιρετική στιγμή. Έχει καταφέρει να μειώσει τη διαφορά με τον πρωτοπόρο, αφού νίκησε τον Παναθηναϊκό με ένα υπέροχο γκολ».

Τέλος, το ρεπορτάζ κλείνει αναφέροντας πως: «Η Θέλτα γνωρίζει ήδη ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά στην Πρίνσιπε ξέρουν επίσης ότι έχει αξία και ότι τον εμπιστεύονται, οπότε η πρώτη πρόθεση είναι να επιστρέψει στο Βίγκο το επόμενο καλοκαίρι και να παλέψει για μια θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ