Εκλεισε: Αυτός είναι ο αντί-Μανού Γκαρθία στον Αρη! (vid)

Εκλεισε: Αυτός είναι ο αντί-Μανού Γκαρθία στον Αρη! (vid)

Οι Κίτρινοι κινήθηκαν ταχύτατα και καλύπτουν το κενό που άφησε ο σοβαρός τραυματισμός του Μανού Γκαρθία.

Τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Μανού Γκαρθία βρήκε ο Αρης, με τους Κίτρινους να φέρνουν στην Ελλάδα τον Λούκας Ρουπ!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινήθηκε ταχύτατα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μανού Γκαρθία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ενισχύονται με τον 32χρονο Γερμανό μέσο.

Διαβάστε επίσης: «Σημαδεύοντας» τον Μπόλντγουιν…

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Ιούλιο αγωνιζόταν στην Αγγλία με τη φανέλα Νόριτς, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Στουτγκάρδη, Γκλάντμπαχ και Χονφενχάιμ. Ο Λούκας Ρουπ αγωνίζεται κυρίως ως 8άρι, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο ως 10άρι όσο και στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Στη Νόριτς αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2020 έως το περασμένο καλοκαίρι, με τον Γερμανό να πραγματοποιεί συνολικά 62 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ στην καριέρα του έχει παίξει σε 358 αναμετρήσεις, έχοντας 43 γκολ και 29 ασίστ. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται στα 800.000 €, αλλά στο παρελθόν είχε φτάσει ακόμα και στα 5 εκατ. ευρώ (22/7/2016).

Ο 32χρονος άσος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ