ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1: Φύλακας-άγγελος Γιαννιώτης, έσωσε τον βαθμό

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1: Φύλακας-άγγελος Γιαννιώτης, έσωσε τον βαθμό

Με τον Αντρέα Γιαννιώτη να αποκρούει πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Ατρόμητος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τους Ζωσιμάδες (1-1).

Από μηχανής… Γιαννιώτης, χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ατρόμητο!

Ο Ελληνας γκολκίπερ απέκρουσε το πέναλτι του Νίνη στις καθυστερήσεις, με τον ΠΑΣ και τον Ατρόμητο να μένουν στο 1-1 στους Ζωσιμάδες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από τον Μίτσελ στην αποστολή για ΟΦΗ (pic)

Μετά και από το αποψινό αποτέλεσμα, η ομάδα του Περιστερίου παρέμεινε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 πόντους σε 20 αγωνιστικές. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρίσκονται τρεις θέσεις πιο κάτω και στους 19 βαθμούς.

Τρομερός ο ρυθμός της αναμέτρησης, με πολλές φάσεις μπροστά και από τις δυο εστίες.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Σόρια σκόραρε για τον ΠΑΣ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Στο 32′ οι Γιαννιώτες βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν ξανά και αυτή τη φορά το γκολ μέτρησε. Ο Πήλιος πέρασε ωραία από αριστερά τον Ροτάριου, έκανε τη σέντρα, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά και ο Μπάλαν από κοντά δεν είχε δύσκολο έργο για το 1-0.

Στο 52′ ο Ατρόμητος απείλησε με τον Κιάρτανσον από κοντά μετά την κεφαλιά του Στρούγγη, με τον ΠΑΣ να έχει αφήσει χώρο στους φιλοξενούμενους. Τελικά, στο 77΄ήρθε η ισοφάριση για τους Περιστεριώτες. Με υπέροχο σουτ από το πρώτο δοκάρι, ο Τζοβάρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-1.

Ο Γιαννιώτης στο 89′ απέκρουσε το σουτ του Καραχάλιου και στο 90′ ο Χατζηισαΐας κράτησε τον Τζίμα, με τον Σιδηρόπουλο να δίνει το πέναλτι. Ο Νίνης εκτέλεσε, αλλά ο έμπειρος κίπερ απέκρουσε, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι. Ετσι, η… μπίλια έκατσε στην ισοπαλία.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Tσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο, Μορέιρα, Παμλίδης, Μπάλαν.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ν. Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ