Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από τον Μίτσελ στην αποστολή για ΟΦΗ (pic)

Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από τον Μίτσελ στην αποστολή για ΟΦΗ (pic)

Μέσα οι Ρέαμπτσιουκ και Ρέτσος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πάλι εκτός ο Μαρσέλο.

Με εκπλήξεις η αποστολή του Μίτσελ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε συνολικά 23 ποδοσφαιριστές στις επιλογές του, ανάμεσα τους μάλιστα τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και τον Παναγιώτη Ρέτσο που επέστρεψαν από τραυματισμούς.

Αντίθετα για ακόμη ένα παιχνίδι είναι «εκτός» ο Μαρσέλο που έχει πλέον να αγωνιστεί από το 2-2 του κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (11/1). Στην αποστολή δεν βρίσκεται επίσης ο Κασάμι, αλλά και ο Ντόι που είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη.

Διαβάστε επίσης: Άλλος Αλαφούζος πλέον στον Παναθηναϊκό – Τα 5 σημάδια της αλλαγής

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες μετά το 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ώστε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας, σε περίπτωση που υπάρξουν απώλειες για τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ροντινέι, Ραμόν, Βρουσάι, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης, Ινμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Εμβιλά, Χάμες Ροντρίγκες, Φορτούνης, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες,Μπακαμπού, Ελ Αραμπί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ