Φλοριάν Τόβεν: Έγινε μάχη για «δύο» – Ποιος είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Γάλλους

Φλοριάν Τόβεν: Έγινε μάχη για «δύο» – Ποιος είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Γάλλους

Ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» μόνος του για τον Φλοριάν Τόβεν...

Ο Φλοριάν Τόβεν είναι εξτρέμ από το πάνω… ράφι. Είναι ένας παίκτης που κάνει την διαφορά. Για αυτό άλλωστε και βρίσκεται στο τραπέζι του Ολυμπιακού. Το όνομα του 30χρονου άσου βρίσκεται σημειωμένο στο μπλοκάκι των πρωταθλητών Ελλάδας, που σκανάρουν την αγορά για τη μεταγραφική τους ενίσχυση. Λίγες μέρες πριν την αυλαία του χειμερινού παραθύρου.

Ο Ολυμπιακός γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του Γάλλου εξτρέμ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν… παίζουν μόνοι τους σε αυτήν την μεταγραφική υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από τον Μίτσελ στην αποστολή για ΟΦΗ (pic)

Η αρμάδα του Μίτσελ έχει «αντίπαλο» και είναι από γειτονική χώρα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα μεγάλα γαλλικά Δίκτυα, η Ουντινέζε είναι η ομάδα που έχει εμπλακεί στην υπόθεση του Τόβεν.

Με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα, Ζεράρντ Ντεουλοφέου, να περνάει την πόρτα του χειρουργείου, η Ουντινέζε βγήκε στο παζάρι για να βρει τον αντικαταστάτη του. Και κάπως έτσι, προέκυψε στα μεταγραφικά της ραντάρ ο Φλοριάν Τόβεν. Ο νεαρός παίκτης τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν, με τους Ιταλούς να «καίγονται» για ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης.

Απαντες λοιπόν αντιλαμβάνονται την ιδιαιτερότητα αυτής της μεταγραφικής υπόθεσης. Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός παλεύει για άλλη μια υπέρβαση μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Ο Τόβεν μεγαλούργησε στη Μαρσέιγ και οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα. Παρόλο τη «σφήνα» του ιταλικού συλλόγου, οι Πειραιώτες, είναι δεδομένο πως θα καταθέσουν την πρότασή τους. Θα κυνηγήσουν μέχρι και το τέλος την περίπτωση του 30χρονου άσου, όπως έχουν κάνει και τόσες φορές στο παρελθόν.

Θυμίζουμε, πως ο Τόβεν έκανε… όργια με τη φανέλα της Μαρσέιγ (281 αγώνες, 86 γκολ, 61 ασίστ), ενώ είχε αξιοσημείωτη παρουσία σε Μπαστιά (51 ματς, 10 γκολ, 4 ασίστ) και Νιουκάστλ (16 ματς, 1 γκολ, 3 ασίστ). Παράλληλα, στην καριέρα του έχει κάνει μεταγραφές που κόστισαν 45.000.000 €. Τη δεδομένη στιγμή, η χρηματιστηριακή του αξία στο transfermarkt, φτάνει τα 10.000.000 €.

Δείτε τον Φλοριάν Τόβεν εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ