Βόλος – Παναιτωλικός 2-3: «Διπλό» με ανατροπή στο Μπερνα-Μπέου

Βόλος – Παναιτωλικός 2-3: «Διπλό» με ανατροπή στο Μπερνα-Μπέου

Ο Βόλος προηγήθηκε νωρίς στο ματς, αλλά ο Παναιτωλικός «απάντησε» με τρία γκολ κι έφυγε με νίκη 3-2 από το Πανθεσσαλικό. Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 1-1.

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό! Ο Βόλος ήταν αυτός που προηγήθηκε στο Πανθεσσαλικό, αλλά η ομάδα του Αγρινίου πήρε το ματς με 3-2 στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League και πλησίασε στους έξι βαθμούς από την εξάδα της βαθμολογίας.

Το ματς είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα και στο 18′ ο Βόλος πήρε προβάδισμα όταν από σουτ του Ντέλετιτς ο Στεργιάκης απέκρουσε ασταθώς και ο Τσιρίνος με το ριμπάουντ έκανε το 1-0. Μετά το γκολ που δέχθηκε, ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στην ισοφάριση με ωραίο σουτ του Σενγκέλια για το 1-1 στο 39.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από τον Μίτσελ στην αποστολή για ΟΦΗ (pic)

Από νέο λάθος του Στεργιάκη ο Βόλος κέρδισε πέναλτι στο 61′ σε ανατροπή του Οζέγκοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας των «καναρινιών» απέκρουσε την εκτέλεση του Μπαριέντος και κράτησε όρθια την ομάδα του. Στο 68′ ήταν σειρά του Παναιτωλικού να κερδίσει πέναλτι για ανατροπή του Χατζηθεοδωρίδη από τον Ντέλετις, με τον Πέδρο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 1-2.

Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα ήρθε και το 1-3 με προβολή του Μάλη από εκτέλεση φάουλ του Σενγκέλια και ουσιαστικά εκεί κλείδωσε η νίκη του Παναιτωλικού. Το μόνο που κατάφερε ο Βόλος ήταν να μειώσει σε 2-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεσκίδα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα (62΄Αρούνα), Μπαριέντος, Μεταξάς (13΄Γκάγκι), Πιρές (74΄Μεσκίδα), Ντέλετιτς (73΄Κούτσιας), Τσιρίνος (82΄Καρτάλης), Οζέγκοβιτς

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Λιάβας, Μάλης, Λάρσον (46΄Χατζηθεοδωρίδης), Μάρτενσον, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Μόρσεϊ (89΄Τσιγγάρας), Κολοβός (79΄Ντουάρτε), Σενγκέλια (86΄Ξενιτίδης), Πέδρο (85΄Μπουζούκης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ