Το τελευταίο κύμα αποχωρήσεων: Τι παίζει με 5 στον Ολυμπιακό λίγο πριν το φινάλε του Γενάρη

Το τελευταίο κύμα αποχωρήσεων: Τι παίζει με 5 στον Ολυμπιακό λίγο πριν το φινάλε του Γενάρη

Όλα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό πριν το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου

Τα χαρτιά για τον Ολυμπιακό είναι ανοιχτά στο τραπέζι λίγα 24ωρα πριν την εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Πήρε δύο (Ροντινέι, Ραμόν) πάει για το κόλπο γκρόσο του Γενάρη προσπαθώντας να πείσει τον Φλοριάν Τοβέν που διεκδικείται επίσης από Ουντινέζε, Βαλένθια κλπ. Δεν ψάχνει για winger. Ψάχνει τρόπο να κάνει το απίθανο με τον Τοβέν. Τελειά και παύλα. Μια κίνηση που μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να επιχειρήσει με αφετηρία τη… Super League.

Το θέμα όμως δεν είναι αποκλειστικά το πάρε για τον Ολυμπιακό. Είναι και το «δώσε» που έχει σημασία και απασχολεί εξίσου. Διότι λίγες ώρες πριν το φινάλε των μεταγραφών υπάρχουν πολλοί και διάφοροι που είτε έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον, είτε είναι στόχος να αποχωρήσουν προκειμένου να «αναπνεύσει» το ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Εκπλήξεις από τον Μίτσελ στην αποστολή για ΟΦΗ (pic)

Σημαντικότερες υποθέσεις; Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Ουί Τζο Χουάνγκ, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Γιώργος Μασούρας.

Ο Μολδαβός μπακ έχει πάντα το ενδιαφέρον της Μονπελιέ που ζητά τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς. Λογικά μοιάζει απίθανο ο Ολυμπιακός να δεχτεί ένα τέτοιο deal, εκτός αν η γαλλική ομάδα επιστρέψει με κάποια όλα πρόταση.

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ έχει στα χέρια του δυο προτάσεις. Απο το Σικάγο προκειμένου να μείνει εκεί όλο το 2023 και απο τη Σεούλ. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός ανήκει στο δυναμικό της Φόρεστ, δεν μπορεί να παίξει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, κάτι που σημαίνει πως το θέμα του μοιάζει… ρευστό.

Οσον αφορά τον Αγκιμπού, ο νεαρός άσος είναι στο στόχαστρο 3-4 ομάδων που θέλουν να εκμεταλλευτούν ότι δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και να τον ζητήσουν δανεικό. Από την άλλη, για τον Μπουχαλάκη υπάρχουν δημοσιεύματα σε γειτονική χώρα. Σύμφωνα λοιπόν με τους Τούρκους, ο Ελληνας χαφ του Ολυμπιακού αρέσει σε τουλάχιστον δύο ομάδες της Super Lig.

Και βέβαια ποιος ξεχνά τον… καημό των Τούρκων (η ομάδα του Μπακασέτα για τον Μασούρα). Αν μάλιστα όντως ο Ολυμπιακός αποκτήσει τον Τοβέν; Τότε δεν αποκλείεται οι προτάσεις για τον Μασούρα να είναι… πολλές στο τελευταίο 48ωρο του χειμερινού παραθύρου.

Φυσικά, με την αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ, ο Μίτσελ έστειλε και ένα… μήνυμα. Η 23αδα που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός για το ματς με τους Κρητικούς, «φωτογράφισε» και το ποιους υπολογίζει για τη συνέχεια της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ουσιαστικά, μόνο δύο παίκτες δικαιολογούνται που έμειναν εκτός για τον αυριανό αγώνα. Ο τιμωρημένος Ντόι, αλλά και ο τραυματίας Κασάμι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ