Παναθηναϊκός: Χωρίς Μάγκνουσον και Βέρμπιτς στην Τρίπολη

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μάγκνουσον και Βέρμπιτς στην Τρίπολη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης τον Μοέντζαμιν Βέρμπιτς, ενώ εκτός παραμένει ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Οριστικά χωρίς τους Βέρμπιτς και Μάγκνουσον θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός αύριο (30/1, 20:00) στην Τρίπολη, για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Super League με τον Αστέρα.

Ο Σλοβένος εξτρέμ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον άφησε εκτός αποστολής, ενώ ο Ισλανδός αμυντικός παραμένει τραυματίας.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζονται τα σενάρια για Ρέαμπτσιουκ: «Τόσα δίνει η Μονπελιέ στον Ολυμπιακό»

Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Σένκεφελντ που εξέτισε την ποινή του, ενώ στη διάθεση του προπονητή του είναι και ο Πούγγουρας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Κυριακής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Βέρμπιτς και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Καμπετσής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ