«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκουστάβο Ενρίκε» (vid)

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκουστάβο Ενρίκε» (vid)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε Βραζιλία και Τουρκία, ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 29χρονο σέντερ μπακ, Γκουστάβο Ενρίκε.

Την περίπτωση του 29χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Γκουστάβο Ενρίκε, ο οποίος αγωνίζεται στην Φενερμπαχτσέ ως δανεικός από την Φλαμένγκο, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε Τουρκία και Βραζιλία.

Ο Γκουστάβο Ενρίκε (24/3/1993) έχει ύψος 1.96 μ. και έχει παραχωρηθεί στην τούρκικη ομάδα ως το καλοκαίρι, με τον θηριώδη στόπερ μέχρι στιγμής να έχει αγωνιστεί σε 22 αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ σε 1.668 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Κανός σκόραρε το… μεγαλύτερο γκολ της σύγχρονης ιστορίας της Μπρέντφορντ (vid)

Ο Λατινοαμερικάνος σέντερ μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από την Σάντος, στην οποία αγωνίστηκε από το 2012 έως το 2020, όταν πήρε μεταγραφή στην Φλαμένγκο. Τον Ιούλιο του 2022 στην Ευρώπη για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ ως δανεικός από την «Φλα».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη «χώρα του καφέ», αλλά και στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. «Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις ομάδες που διαπραγματεύεται για τον στόπερ Γκουστάβο Ενρίκε. Ο μάνατζέρ του είναι σε επαφές με αρκετές ομάδες αλλά και ελληνικούς συλλόγους όπως ο Ολυμπιακός, όπως και οι Γκρέμιο και Σάντος», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που έχει με την Φλαμένγκο είναι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 3.2 εκατ. ευρώ. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί συνολικά σε 243 ματς, έχοντας 18 γκολ και 6 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ