Έρχεται στις 19:30 στην Αθήνα ο Κανός

Έρχεται στις 19:30 στην Αθήνα ο Κανός

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Σέρζι Κανός στον Ολυμπιακό, με τον Ισπανό εξτρέμ να φτάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 19:30 το απόγευμα.

Ο Σέρζι Κανός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr και αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Ο Ισπανός εξτρέμ τις τελευταίες ώρες ήταν σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του Ολυμπιακού, όπως αποκάλυψε to10.gr και αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση των ερυθρόλευκων, οι οποίοι φέρνουν στην Ελλάδα έναν εξαιρετικό πλάγιο μεσοεπιθετικό.

Ο Κανός αναμένεται να βρίσκεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος περίπου στις 19:30 ώρα Ελλάδος και μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί και τυπικά η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικοινωνία με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και απομένουν λεπτομέρειες για την επισημοποίηση του deal.

Αυτό που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει είναι αν ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Κανός με κανονική μεταγραφή ή εάν θα πρόκειται για δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κανός έχει ξεκινήσει από την Μπαρτσελόνα, έχει περάσει από τη Λίβερπουλ, ενώ εδώ και μερικά χρόνια αγωνίζεται στην Μπρέντφορντ, με την οποία έχει συνολικά 249 συμμετοχές, 36 γκολ και 33 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ