Νέο παραλήρημα του Λουτσέσκου που ζητάει και τα… ρέστα

Νέο παραλήρημα του Λουτσέσκου που ζητάει και τα… ρέστα

Τα ίδια και τα ίδια από τον Ραζβάν Λουτσέσκου – «Αυτό συμβαίνει με μας, όχι με τις ομάδες της Αθήνας».

Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού με 3-2, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου με αφορμή το πέναλτι που δόθηκε υπέρ των Βοιωτών στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, τα έβαλε για μια ακόμα φορά με τις ομάδες της Αθήνας!

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκουστάβο Ενρίκε» (vid)

«Αυτό συμβαίνει με μας, όχι με τις ομάδες της Αθήνας. Πείτε μου ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Σε εμάς το VAR κάλεσε τον διαιτητή για να διορθώσει την απόφαση και παρόλα αυτά δόθηκε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν υπάρχουν αυτές οι αποφάσεις είναι φυσιολογικό να χάνεις το μυαλό σου. Αυτό συμβαίνει με μας, όχι με τις ομάδες της Αθήνας. Πείτε μου ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Σε εμάς το VAR κάλεσε τον διαιτητή για να διορθώσει την απόφαση και παρόλα αυτά δόθηκε. Να πούμε »φτάνει», να παιχθεί το ποδόσφαιρο με τον τρόπο που πρέπει».

Στη συνέχεια είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί μετά από τη φάση του πέναλτι, ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε το δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε διαφορετική εικόνα όμως εκεί που στεκόμαστε είναι οι διαιτητικές αποφάσεις.

Δεν αρκεί ένα χαμένο πρωτάθλημα ή τελικός; Είπαμε ότι δεν παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο τη δεδομένη στιγμή, προσπαθούμε να βελτιωθούμε αλλά πρέπει να υπάρξει μία διαφορετική μεταχείριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ