Ολυμπιακός: Αστραψε και βρόντηξε ο Καραπαπάς! (pic)

Ολυμπιακός: Αστραψε και βρόντηξε ο Καραπαπάς! (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ανάρτηση στα social media στην οποία ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ειπώθηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην «Opap Arena» με την ΑΕΚ όσα γράφτηκαν σε μερίδα του Τύπου έκανε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μήνυμά του ξεκαθάρισε ότι οι Πειραιώτες το μόνο που είπαν είναι ότι απαιτούν από την ΕΛ.ΑΣ να φτάσει η ομάδα στο γήπεδο με ασφάλεια και δεν θα επιστρέψουν να κινδυνέψει η αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε την πόρτα του «φρενοκομείου»…

«Τα υπόλοιπα με τις “πρώτες πέτρες” τις “χαρτοπετσέτες” και τα υπόλοιπα είναι γελοιότητες», ανέφερε ο παράγοντας του πειραϊκού συλλόγου.

Αναλυτικά το μήνυμά του στα social media:

«”Με την πρώτη πέτρα θα φύγουμε”, “χαρτοπετσέτα να πέσει φύγαμε”. Ότι ηλιθιότητα μοιράζει ο κάθε χαχόλος κίτρινος ρεπόρτερ, το χρεώνουν “είπε ο Ολυμπιακός”. Το μόνο που είπε ο Ολυμπιακός είναι ότι απαιτούμε από την ΕΛ.ΑΣ να φτάσει η ομάδα στο γήπεδο με ασφάλεια και δεν θα επιστρέψουμε να κινδυνέψει η αποστολή. Τα υπόλοιπα με τις “πρώτες πέτρες” τις “χαρτοπετσέτες” και τα υπόλοιπα είναι γελοιότητες που μοιράζουν ανθρωπάκια και τις αναπαράγουν οι “δημοσιογράφοι” των ιστοσελίδων…»

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ