Τέρνα, Μυτιληναίος και Άκτωρ θα κατασκευάσουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Τέρνα, Μυτιληναίος και Άκτωρ θα κατασκευάσουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Η κοινοπραξία «Τέρνα, Μυτιληναίος και Ακτωρ» είναι αυτή που αναλαμβάνει την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Τις προσφορές που είχαν κατατεθεί για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό άνοιξε σήμερα η αρμόδια επιτροπή του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσφορές, στο πλαίσιο του διαγωνισμού ύψους 123 εκατ. ευρώ, ήταν δύο. Μια από την κοινοπραξία «Τέρνα, Μυτιληναίος και Ακτωρ» και μία από τον φορέα «Cosmos».

Διαβάστε επίσης: «Νάρκη» ΑΕΚ για τα λεφτά από το στοίχημα!

Μόνο η προσφορά της κοινοπραξίας «Τέρνα, Μυτιληναίος και Ακτωρ», όμως, ήταν έγκυρη, καθώς ο φορέας «Cosmos» δεν προσκόμισε την προβλεπόμενη εγγυητική επιστολή και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να γίνει ανάδοχος του έργου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό να ανατεθεί στην κοινοπραξία «Τέρνα, Μυτιληναίος και Ακτωρ». Μια απόφαση που θα επικυρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Στη συνέχεια  θα υπάρξουν οι ανάλογες ανακοινώσει, με την κοινοπραξία «Τέρνα, Μυτιληναίος και Ακτωρ» να ορίζεται ως προσωρινός ανάδοχος του Έργου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ