Άρης: Προσέθεσε ποιότητα, περιμένει αποτελέσματα

Άρης: Προσέθεσε ποιότητα, περιμένει αποτελέσματα

Ο Άρης ενίσχυσε με τρεις παίκτες το ρόστερ του, τους «σίγουρους» Νταρίντα, Καμαρά και τον Ρουπ, τον οποίον πιστεύουν πολύ οι κιτρινόμαυροι.

Οι κινήσεις ενίσχυσης του Άρη δεν ολοκληρώθηκαν τελικά με την απόκτηση του Άλαν Χαλίλοβιτς, καθώς ο Κροάτης μεσοεπιθετικός μπορεί να ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, η περίπτωση του, όμως, δεν προχώρησε.

Οι κιτρίνομαυροι έμειναν στις τρεις κινήσεις, αφήνοντας, βέβαια, «παραθυράκι» σε ότι αφορά την απόκτηση ενός ακόμα ελευθέρου ποδοσφαιριστή μέχρι τις 17 του τρέχοντος μήνα.

Κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο απίθανο δεν φαντάζει, ειδικά αν βρεθεί κάποια περίπτωση που να αξίζει τον κόπο. Ο Άρης απέκτησε τους Νταρίντα, Καμαρά και Ρουπ προσθέτοντας ποιότητα στην ομάδα του και αναμένοντας τα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής, σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο»

Με τους δυο εξ αυτών, τους Νταρίντα και Καμαρά, να ήταν οι «σίγουροι», σε ότι αφορά το τι μπορούν να δώσουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τσέχος μέσος ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα από ένα πολύ ποιοτικό πρωτάθλημα, κάνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή προπονήσεις με τη Χέρτα και ήταν ουσιαστικά έτοιμος να παίξει.

Ο Άρης έχει πάρει, ήδη, αυτό που περίμενε από τον Νταρίντα. Ο παίκτης «κούμπωσε» από την πρώτη στιγμή στην ομάδα, είναι λες και έπαιζε χρόνια σ΄ αυτήν, ενώ έδειξε ότι μπορεί να αναλάβει και ηγετικό ρόλο. Στα θετικά το ότι «πατάει» και στην αντίπαλη περιοχή, δεν διστάζει να σουτάρει, ενώ λόγω των απουσιών χρησιμοποιήθηκε και σε άλλες θέσεις (όπως αυτή του δεξιού χαφ), εκτός από τη φυσική του.

Διαφορετική η περίπτωση του Καμαρά, καθώς εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν κατάφερε, ακόμα, ουσιαστικά, να αγωνιστεί. Ο Μαυριτανός επιθετικός, όμως, δεν είναι άγνωστος. Στον Άρη γνωρίζουν τι ακριβώς θα προσθέσουν στο ρόστερ τους, με την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό και γι΄ αυτό προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση.

Σε ότι αφορά τον Λούκας Ρουπ, μοναδικό, μείον, είναι η απουσία του από την αγωνιστική δράση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι ιατρικές εξετάσεις, όμως, του Γερμανού ήταν πολύ καλές, έχει πολύ μεγάλη όρεξη και δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και είναι πιθανόν να συμπεριληφθεί στην αποστολή σε ένα από τα επόμενα δύο παιχνίδι, με Ιωνικό ή Παναθηναϊκό.

Ένας παίκτης που μπορεί να δώσει και την κάθετη πάσα, που τόσο πολύ λείπει μετά τον τραυματισμό του Γκαρθία.

ΥΓ. Ο Άρης θα κληθεί για πρώτη φορά να παίξει χωρίς τον τιμωρημένο Ετέμπο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. Με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους κιτρινόμαυρους, ενώ οι Νταμπό και Ντουκουρέ θα είναι, πιθανότατα, το δίδυμο στα αμυντικά χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ