ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Όλα μηδέν στο Ηράκλειο

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Όλα μηδέν στο Ηράκλειο

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στο Ηράκλειο, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 0-0 έμειναν στο Ηράκλειο ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα. Στους 20 βαθμούς και οι δύο ομάδες που βρίσκονται στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους Κρητικούς να σκοράρουν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά να μην παίρνουν τη νίκη αφού ο Φελίπε που σκόραρε ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυναμικά στο ματς και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του, αλλά ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στο γκολ. Στο 13ο λεπτό συγκεκριμένα, ο Νίνης έκανε τη σέντρα για τον Παμλίδη ο οποίος δεν βρήκε την μπάλα απέναντι στον Μανδά και με τη δεύτερη την έστειλε πάνω στον Έλληνα τερματοφύλακα. Ο ΟΦΗ από την άλλη είχε μία καλή στιγμή με τον Μεγιάδο στο 16′, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Τσιντώτα.

Διαβάστε επίσης: Ο Πρίντεζης, η Σάκκαρη και το «Λούντζη ψυχάρα Ολυμπιακάρα» (vid)

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς δεν ήταν και πολύ διαφορετική, με τη δυνατή βροχή όμως να κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη δουλειά των ποδοσφαιριστών. Ο Παντελάκης αποβλήθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με δύο κίτρινες και δύο λεπτά αργότερα ο Φελίπε που είχε περάσει αλλαγή λίγο νωρίτερα, σκόραρε με ωραία προσπάθεια, αλλά ήταν οφσάιντ και το γκολ του ακυρώθηκε.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (83′ Φελίπε), Διαμαντής, Λάρσον, Θοράρινσον (83′ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Ντιουσέ (72′ Περέα), Μπάκιτς (62′ Μοσκέρα), Τοράλ, Ντίκο (72′ Τσιλιανίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Νίνης (96′ Λιάσος), Παμλίδης (69′ Τζίμας), Μορέιρα (85′ Σταματελόπουλος), Ριένστρα, Μπάλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ