Λιβάι Γκαρσία: «Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να παραμείνουμε στην κορυφή»

Λιβάι Γκαρσία: «Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να παραμείνουμε στην κορυφή»

Ο άσος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε στην κάμερα της NOVA με αφορμή το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Ένωση πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Ο έτοιμος Ολυμπιακός, το μήνυμα νίκης, το πλάνο του Μίτσελ και ο… Κανός

Όσα είπε ο Γκαρσία:

Για τον Γενάρη που έφυγε και βρήκε την ΑΕΚ στην κορυφή: «Η ομάδα αισθάνεται πολύ καλά και με αυτοπεποίθηση. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα. Όμως πλέον με σκληρή δουλειά τα αποτελέσματα ήρθαν και πλέον νιώθουμε πολύ καλά. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να παραμείνουμε στην κορυφή. Μέρα με την ημέρα, παιχνίδι με παιχνίδι για να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Πρώτα απ’ όλα δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουμε δουλέψει. Εχουμε το πλάνο μας, θα πρέπει να πάμε να το εκτελέσουμε. Ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι και πόσο σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί».

Για το αν τον… πονηρεύει ότι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν αφήσει βαθμούς στο Περιστέρι: «Το τι έκαναν οι άλλες ομάδες δεν μας αφορά τόσο πολύ. Αυτό που μας αφορά είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι. Αν έχασαν βαθμούς σε αυτή την έδρα, καλοδεχούμενο, αλλά το θέμα είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ