Άρης: Με Νταμπό, Μαζικού και Γκρέι η ενδεκάδα κόντρα στον Ιωνικό

Άρης: Με Νταμπό, Μαζικού και Γκρέι η ενδεκάδα κόντρα στον Ιωνικό

Ο έμπειρος μέσος είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Ετέμπο στα χαφ, ο Κονγκολέζος μετατοπίζεται στα εξτρέμ ενώ ο Πάρντιου επέλεξε τον Τζαμαϊκανό φορ για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, στο 4-2-3-1 με το οποίο παρατάσσει την ομάδα του στη σημερινή (4/2, 19.00) εκτός έδρας αναμέτρηση.

Οι Νταμπό και Μαζικού θα είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο έμπειρος μέσος θα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Ετέμπο στα χαφ.

Ο Μαζικού δεν θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση αλλά στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ακόμα ο Πάρντιου επέλεξε τον Γκρέι για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, αφήνοντας στον πάγκο τον Καμαρά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 11-6: Ο πολυνίκης Ολυμπιακός κατέκτησε το 5ο Κύπελλο!

Ο Άγγλος τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Νταμπό και Ντουκουρέ θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μαζικού στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Γκρέι που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Καμαρά, Καμάτσο, Ρουπ, Γκαρσία, Εμπακατά, Σγούρος, Χατζηιωάννου και Τανούλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ