Αρχισε τα δικά του ο Λουτσέσκου – Τι δήλωσε για τον Ολυμπιακό

Αρχισε τα δικά του ο Λουτσέσκου – Τι δήλωσε για τον Ολυμπιακό

Ο Ρουμάνος μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και άρχισε τα δικά του ζητήθηκε να πει την άποψή του για τους Πειραιώτες.

Στην Τούμπα θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα το βράδυ της Κυριακής, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (5/2, 20:30) για την 21η αγωνιστική της Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους, μίλησε στον συνδρομητικό κανάλι για τη σημασία της αναμέτρησης, αλλά και για τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Ολυμπιακό άρχισε τα… δικά του.

Διαβάστε επίσης: Ο έτοιμος Ολυμπιακός, το μήνυμα νίκης, το πλάνο του Μίτσελ και ο… Κανός

«Πάντα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με ότι αυτό μπορεί να πρεσβεύει εντός ή εκτός γηπέδου», ανέφερε ο Ρουμάνος, χωρίς όμως να εξηγεί τι εννοεί όταν λέει για «εκτός γηπέδου». Δηλώσεις που έρχονται λίγες ημέρες μετά το… παραλήρημα για τις αθηναϊκές ομάδες και τις διαιτησίες που έχουν σε σχέση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια καλή εβδομάδα. Είχαμε και το γεύμα από τον Βιεϊρίνια για τα γενέθλιά του, που ήταν κάτι χρήσιμο για την ομάδα πέρα από τις προπονήσεις που δουλέψαμε καλά. Είχαμε παραπάνω χρόνο να προπονηθούμε σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Πιστεύω πως είμαστε πολύ καλά. Αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που θα δούμε στο γήπεδο. Εμείς έχουμε αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο και αποκλειστικά σε αυτό και όχι σε οτιδήποτε πολεμικό που μπορεί να σκέφτονται άλλοι. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες με καλούς ποδοσφαιριστές».

Για τη σημασία του παιχνιδιού: «Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο επόμενο ματς και αυτό κάνουμε πάντα. Δεν σκεφτόμαστε ούτε τα play-off, ούτε κάτι άλλο που δεν αφορά το επόμενο ματς. Και όπως έχω πει και στο παρελθόν, είμαστε ένα νέο γκρουπ που ετοιμάζεται και για την επόμενη σεζόν. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, κοιτάμε το απολαύσουμε το κάθε ματς. Το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε σαφώς και είναι ένα τεστ για το που βρισκόμαστε αλλά ο στόχος μας δεν αλλάζει, παιχνίδι με το παιχνίδι θα πάμε ως το τέλος»

Για τα στοιχεία που μπορούν να κρίνουν το ματς: «Πολλά πράγματα. Και οι δυο ομάδες αρέσκονται να παίζουν με τη μπάλα και να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένοι με ή χωρίς τη μπάλα. Επίσης η ταχύτητα στις αποφάσεις μας όταν θα έχουμε ή δεν θα έχουμε τη μπάλα».

Για την άποψή του περί του Ολυμπιακού: «Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για τον αντίπαλο. Έχει έμπειρους παίκτες και έμπειρο προπονητή. Πάντα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με ότι αυτό μπορεί να πρεσβεύει εντός ή εκτός γηπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ