Τι είπε ο Γκάρι Ροντρίγκες για τα σενάρια μεταγραφής στην Τουρκία

Τι είπε ο Γκάρι Ροντρίγκες για τα σενάρια μεταγραφής στην Τουρκία

Ο Γκάρι Ροντρίγκες φέρεται να απασχολεί αρκετές ομάδες από την Τουρκία, όμως ο ίδιος πήρε θέση για τα μεταγραφικά σενάρια.

O Γκάρι Ροντρίγκες τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα για μεταγραφή στην Τουρκία, με την Κόνιασπορ να είναι η ομάδα που έχει εμπλακεί με το όνομα του Αφρικανού εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις που παραχώρησε στη γειτονική χώρα μίλησε για τα σενάρια περί μεταγραφής του που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα και ήταν ξεκάθαρος.

Συγκεκριμένα, ο Γκάρι τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν για οποιαδήποτε μεταγραφή, ενώ ξεκαθαρισε μεταξύ άλλων πως δεν τίθεται θέμα με την Κόνιασπορ, αλλά και ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Τουρκία.

«Είδα τα νέα που κυκλοφόρησαν, αλλά δεν μίλησα σε κανέναν για οποιαδήποτε μεταγραφή. Δεν τίθεται θέμα μεταγραφής στην Κόνιασπορ. Δεν έχω σκοπό να επιστρέψω στην Τουρκία αυτή τη στιγμή, ούτε έχω δεχθεί κάποια πρόταση», τόνισε ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radyospor».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ