Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Τίγρης – Μεταγραφές βόμβα στην πρωταθληματική ΑΕΚ (vid)

Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Τίγρης – Μεταγραφές βόμβα στην πρωταθληματική ΑΕΚ (vid)

Μπαμ από τον Τίγρη- Βάζει πρόσωπο κλειδί πλάι σε Γιαννάκη και τους άλλους τεχνοκράτες της ΑΕΚ

Τα είπε ο Σπανός για τον Τίγρη. Δεν τον νοιάζει να παίζει η ΑΕΚ ματς. Θέλει το πρωτάθλημα. Και θα τα δώσει όλα για αυτό. Είναι γνωστό άλλωστε πως… δεν λογαριάζει αν είναι για μεταγραφές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες λοιπόν με δική του εντολή και έπειτα από όσα συνέβησαν χθες στο Περιστέρι προσθέτει δύο πρόσωπα κλειδιά στο πλούσιο οργανόγραμμα της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Μια μεζούρα για τη… ντροπή

Δεν θα ξαναπάει η ΑΕΚ σε γήπεδο απροστάτευτη δίχως μεζούρα. Ούτε θα αφήσει διαιτητή να ζητά από τους αστυνομικούς μια για να κάνει την ιερή του υποχρέωση, να μετρήσει δηλαδή το ύψος των δοκαριών. Από εδώ και πέρα η ΑΕΚ θα έχει δική της μεζούρα. Και δική της ειδική αναλύτρια. Την Πετρούλα. Με χέρι αλφάδι.

Φυσικά αυτή δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Τίγρης μιλώντας με ατζέντηδες είναι κοντά σε συμφωνία με τον «Μπομπ τον Μάστορα». Θα βγαίνει στο γήπεδο ο Μπομπ και θα μετρά τα πάντα. Τα δοκάρια, τις γραμμές, το χορτάρι.

Θα φτιάχνει λάσπη (αν και εδώ θα παραπονεθούν τα γιουσουφάκια που έχει μαζέψει να παριστάνουν τους επικοινωνιολόγους), θα έχει μαζί του ματρακά, μυστρί και φτυάρι. Όλα τα εξαρτήματα που ταιριάζουν στην περίσταση. Και θα είναι και υπεύθυνος και για τα ηλεκτρολογικά γιατί στην παλιά Οπαπαρίνα έπεφταν και τα φώτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ