Άρης: Ξεκαθαρίζει για Ντουκουρέ

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Ντουκουρέ

Ο Ιβοριανός μέσος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή ημέρα σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Σεϊκ Ντουκουρέ στο κυριακάτικο (12/2) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ιβοριανός χαφ στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η ακριβής κατάσταση της υγείας του. Με τους ανθρώπους του Άρη να περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Τα σημαντικά προβλήματα απουσιών, που είχε ο Άρης το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Ντουκουρέ, που πραγματοποίησε, πάντως, πολύ καλές εμφανίσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα επιστρέψει στα χαφ και ο Ετέμπο, που εξέτισε κόντρα στον Ιωνικό τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ