Άρης: «Πρώτη» με Τερζή ενόψει Παναθηναϊκού

Άρης: «Πρώτη» με Τερζή ενόψει Παναθηναϊκού

Η προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου (12/2) ντέρμπι με τους «πράσινους» στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, που θα αντικαταστήσει τον Πάρντιου.

Οι νίκες είναι ο μοναδικός τρόπος να επιστρέψει και η ηρεμία στον Άρη, που ξεκινάει την προετοιμασία για το κυριακάτικο (12/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Τόλη Τερζή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Έλληνας προπονητής θα αντικαταστήσει τον Άλαν Πάρντιου -απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη-, ενώ αυτό που αναμένεται να ξεκαθαρίσει είναι το αν θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν, τουλάχιστον. Κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης: Βγήκαν με… μεζούρες στο MEGA – Τι είπε ο Κατσουράνης για την «ανακοίνωση» της ΑΕΚ εναντίον του (vids)

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να δώσει ιδιαίτερο βάρος και στον τομέα της ψυχολογίας, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και είναι πιθανόν να κάνει τετ α τετ με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ακόμα, μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Πάλμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα θα δοκιμάσει να επιστρέψει στις προπονήσεις και αν τα καταφέρει χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ