Ο… Ταύρος του Θρύλου!

Ο… Ταύρος του Θρύλου!

Μία σχολή η οποία διαθέτει στο δυναμικό της 155 παιδιά και ο υπεύθυνός της, Φώτης Κεραμυδάς, μίλησε στο match programme του Ολυμπιακού του αγώνα με τον Παναιτωλικό για τη σχολή του Ταύρου.

Δε γινόταν από το δίκτυο των σχολών του Ολυμπιακού να λείπει ακαδημία δίπλα από το «σπίτι» του στο Ρέντη, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, δηλαδή την περιοχή του Ταύρου! Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μία από τις παλαιότερες σχολές στο δίκτυο τους, καθώς βρίσκεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού από το 2004 και πλέον πλησιάζει τα 20 χρόνια συνεργασίας!

Μία σχολή η οποία διαθέτει στο δυναμικό της 155 παιδιά και ο υπεύθυνός της, Φώτης Κεραμυδάς, μίλησε στο match programme του Ολυμπιακού του αγώνα με τον Παναιτωλικό για τη σχολή του Ταύρου.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Δεν έβαλε το… χέρι του όπως ο Παλάσιος και μπήκε σε περιπέτειες (vid)

Τεχνικό τιμ: Προπονητές – Γιώργος Γκοβερίνος, Σταμάτης Ματζουράνης, Γιώργος Λυμπερόπουλος, Μιχάλης Στρόμπουλος, Βασίλειος Ράλλης, Δημήτρης Μπούας, Γιώργος Νικολάου.

Γιατρός σχολής: Γιώργος Ζαχαρόπουλος.

 

Από τις πιο παλιές σχολές του δικτύου ο Ταύρος, τι είναι αυτό που σας κρατάει τόσο «δεμένους» με τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια;

Μέσα από το πέρασμα των χρόνων αυτό που μένει είναι η άμεση και η ορθολογική συνεργασία που υφίσταται ανάμεσα στη σχολή μας και την ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα την ακαδημία. Δε σταματάμε να εκπαιδεύουμε τους αθλητές μας με σωστή αθλητική παιδεία και μετά να μπορέσουν να γίνουν καλοί και σωστοί ποδοσφαιριστές. Κάθε αγωνιστική χρόνια που ξεκινάει αυτό το οποίο προσπαθούμε να κάνουμε είναι να γινόμαστε περισσότερο στοχευμένοι και ποιοτικοί. Δηλαδή να πετυχαίνουμε τους στόχους που θέτουμε από την αρχή της σεζόν και επιπλέον να βελτιώνονται οι ποδοσφαιριστές μας σωστά και όπως πρέπει.

Είδαμε πρόσφατα τον Ανδρέα Ντόη, ένα παιδί της ακαδημίας του Ολυμπιακού και πλέον μέλος της πρώτης ομάδας, στην κοπή πίτας της σχολής Ταύρου, τέτοιες κινήσεις τι συναισθήματα βγάζουν στα παιδιά και τους γονείς αναφορικά με τη συνεργασία σχολών και συλλόγου;

Για όλους τους ποδοσφαιριστές της σχολής μας ο Ανδρέας Ντόη είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση, διότι είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ. Δούλεψε στην ακαδημία του Ολυμπιακού και έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι την πρώτη ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής Ντόη είναι η ένδειξη και το αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στο κομμάτι της ακαδημίας. Αυτό είναι το πρότυπο που πρέπει να έχουν όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές και φυσικά και οι δικοί μας παίκτες της σχολής, να έχουν ως στόχο να γίνουν… Ντόη!

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε στο μάτια των παιδιών όταν φορούν για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού για να αγωνιστούν με την «ερυθρόλευκη» σχολή;

Το όνειρο κάθε μικρού αθλητή που φορά την ερυθρόλευκη φανέλα είναι να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Αυτός όμως δεν είναι ο κυρίαρχος σκοπός, το κύριο μέλημα μας ως σχολή είναι να δημιουργούμε ορθολογικούς χαρακτήρες με βάση την αθλητική παιδεία και εν συνεχεία καλούς ποδοσφαιριστές! Θέλουμε να βγάζουμε πέρα από σωστούς αθλητές και σωστούς ανθρώπους για την κοινωνία, είναι ίσως από τους πιο σημαντικούς στόχους μας κάθε χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ