Μπουτούτσι: Από έκπληξη στη Νέα Φιλαδέλφεια… εκτός αποστολής

Μπουτούτσι: Από έκπληξη στη Νέα Φιλαδέλφεια… εκτός αποστολής

Ο Ζούμερ Μπουτούτσι έμεινε εκτός 20αδας από τον Μίτσελ για το ματς με τον Παναιτωλικό

Τη Πέμπτη το βράδυ ο Ζούμερ Μπουτούτσι ήταν μάλλον μια από τις εκπλήξεις του Μίτσελ. Τον επέλεξε στο 39΄αντί του τραυματισμένου Πεπ Μπιέλ, τον Κοσοβάρο που έκανε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Απόψε όμως ο 26χρονος winger ήταν εκείνος ο ένας που έμεινε εκτός αποστολής σε σχέση με την χθεσινή λίστα «διαθέσιμων» που αποφάσισε ο 59χρονος προπονητής. Διάλεξε 22 παίκτες για το ματς με τον Παναιτωλικό, εκ των οποίων τρεις τερματοφύλακες. Θα έμενε λοιπόν εκτός ένας πορτιέρο (Κρίστινσον) και ένας ακόμη.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Δεν έβαλε το… χέρι του όπως ο Παλάσιος και μπήκε σε περιπέτειες (vid)

Ο κλήρος έπεσε στον Μπουτούτσι. Ποιοι χώρεσαν στον πάγκο του Ολυμπιακού; Οι Τζολάκης, Μπα, Ανδρούτσος, Κασάμι, Σαμασέκου, Μασούρας, Βαλμπουενά, Κανός και Ελ Αραμπί. Από αυτούς εκτός αποστολής την Πέμπτη ήταν ο Κανός (αναχώρησε εσπευσμένα για την Ισπανία καθώς «έχασε» τη μητέρα του) και ο Μασούρας.

Έχει τέσσερις διαθέσιμους winger ο Μίτσελ. Είναι λογικό ένας να μην χωρά στην αποστολή. Ειδικά όταν στις θέσεις των μεσοεπιθετικών επιλέγονται παραπάνω από ένα δεκάρια. Όπως απόψε με Φορτούνη και Χάμες Ροντρίγκες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ