Άρης: Δήλωσε «παρών» ενόψει ΟΦΗ ο Μπράμπετς

Άρης: Δήλωσε «παρών» ενόψει ΟΦΗ ο Μπράμπετς

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Τερζή για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (20/2) με την ομάδα της Κρήτης.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της σημερινής προπόνησης για τον Γιακούμπ Μπράμπετς. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός του Αρη κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Τόλη Τερζή για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (20/2) με τον ΟΦΗ. Ο Μπράμπετς θα αντικαταστήσει τον Φαμπιάνο, που θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του.

Διαβάστε επίσης: Όταν δεν υπάρχει απάντηση… (vid)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ενεργοποίηση και επιθετική τακτική) ενόψει του αγώνα με τον Ο.Φ.Η. στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (20/02, 19:30), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» με τον Γιακούμπ Μπράμπετς να προπονείται κανονικά.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ