Άρης: Ψάχνει αντίδραση ουσίας και ψυχολογίας στην Κρήτη

Άρης: Ψάχνει αντίδραση ουσίας και ψυχολογίας στην Κρήτη

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν τη νίκη στο σημερινό (20/2,19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά από την πέμπτη θέση στο -1, αλλά και πάρουν ώθηση ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Η νίκη είναι το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα για τον Άρη στη σημερινή (20/2, 19.30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται υπό πίεση, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και χρειάζονται τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να μειώσουν στο -1 τη διαφορά τους από την πέμπτη θέση.

Ακόμα, θέλουν να «σπάσουν» το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών, ενώ η επικράτηση στο Ηράκλειο θα τους δώσει και ψυχολογική ώθηση, ενόψει του φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Τόλης Τερζής έκανε αρκετές δοκιμές τις προηγούμενες μέρες, σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ενώ είναι πιθανόν να αλλάξει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Φαμπιάνο, που θα εκτίσει την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές της ποινής του. Ο Μπράμπετς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του θα τον αντικαταστήσει στο κέντρο της άμυνας, ενώ στην αποστολή επέστρεψε και ο Ντουκουρέ.

Ο Κουέστα αναμένεται να καθίσει κάτω από την εστία, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Ενκουλού θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Ετέμπο, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά του δυο επιτελικούς μέσους, τον Νταρίντα και έναν εκ των Ρουπ ή Γκαρσία. Αν τελικά προτιμηθεί ο Γερμανός, τότε ο Γκαρσία έχει προβάδισμα έναντι του Χριστοδουλόπουλου για τη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ενώ ο Πάλμα θα αγωνιστεί στην αριστερή και ο Καμαρά στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ